Wekelijks inloop uur in het Wijkpunt in het Zuidergebouw

Wijkpunt Oss-zuid,

hét aanspreekpunt in uw buurt

Maakt u zich zorgen om een buurvrouw of buurman in uw buurt? Wilt u graag uw handen uit de mouwen steken voor meer gezelligheid in uw straat of bijvoorbeeld een schoonmaakactie en heeft u daar hulp bij nodig? Zoekt u vrijwilligerswerk dat bij u past? Heeft u een vraag of probleem waar u hulp bij nodig heeft, maar weet u niet welke organisatie u verder kan helpen? Loop dan eens binnen bij het wijkpunt in het Zuidergebouw.

Dit inloop uur is bedoeld voor bewoners van  Oss-zuid, vrijwilligers, mantelzorgers en geïnteresseerden. Op dat moment is er een medewerker wijkpunt aanwezig en kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee, uw vragen en ideeën aan ons kwijt. De vraag die u eventueel heeft, zal neergelegd worden bij de medewerker die deze het beste kan beantwoorden.  U mag ook vrijblijvend komen kennismaken.

Hiermee hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan de leefbaarheid in de wijk. Samen met u werken aan het doel: een prettige wijk om te wonen met veel aandacht voor welzijn, zorg, sport en andere activiteiten.

We zien er naar uit om met u kennis te maken.

U bent welkom op donderdag tussen 11.00 en 12.00 in het Wijkpunt in het Zuidergebouw, Oude Molenstraat 17

Met vriendelijke groet, alle medewerkers van het wijkpunt Oss-zuid.

Oudemolenstraat 17

5342 CA

Het Zuidergebouw.

U kunt ons ook bereiken via wijkpuntzuid@gmail.com

Een brief in de brievenbus bij het wijkpunt mag ook, als u uw contactgegevens vermeld wordt er contact met u opgenomen.