Kern met pit
Bewoners die een idee voor hun buurt of wijk hebben kunnen meedoen met de uitdaging Kern met Pit.
Open bijgaande PDF voor meer informatie.
Kern voor pit.pdf
Adobe Acrobat document 103.1 KB

Nieuw Wijkraad lid

Wij zijn weer compleet. De heer Ardwin Lantain neemt zitting in de wijkraad. de heer Lantain heeft zich in de openbare vergadering van 29 augustus voorgesteld. Zijn installatie procedure wordt nu opgestart.

Fietsstraat

Werkgroep Fietsstraat Oss-Zuid heeft zijn eind rapport gepresenteerd aan de wijkraad.

De wijkraad is zeer tevreden met dit eindrapport en zijn trots en hebben veel respect alles wat de werkgroep heeft gedaan.

Naar aanleiding van dit rapport heeft de wijkraad een aanbevelingsbrief voor het college geschreven.

Samen met de werkgroep hebben we deze brief en het rapport op Donderdag 4 juli aangeboden aan wethouder Joop van Orsouw van verkeer en vervoer.

Rapport Fietsstraten Oss Zuid 01072019[2
Adobe Acrobat document 434.7 KB
Fietsstraat.pdf
Adobe Acrobat document 86.8 KB

Wist u dat op de hoek van de Willibrordusweg en Bremlaan(tegenover het hertenkampje) een natuur speeltuin is gerealiseerd met de bewoners?

SP KINDERLINTJES 2019

Aan alle wijk- en dorpsraden van de gemeente  Oss                                                                                 Oktober 2019

Beste mensen,

De tijd om na te denken over de nominaties voor een kinderlintje, is weer aangebroken. Vorig jaar was het een groot succes.Vele kinderen ontvingen uit handen van burgemeester Buijs een lintje. Kinderlintjes, een initiatief van Lilian Marijnissen, zijn bedacht om kinderen die iets bijzonders/ goeds gedaan hebben in hun omgeving of in hun wijk, een keer in het zonnetje te zetten. Op woensdag 20 november, op  de Internationale Dag voor de Rechten van het Kind, zullen er in Oss al weer voor de dertiende  keer de SP-kinderlintjes uitgereikt worden!

Kinderen die een bijzondere daad hebben verricht, verdienen extra aandacht te krijgen. Zo kunnen ook andere kinderen aangemoedigd worden iets extra’s te doen. Dus heeft u een kind in uw groep dat iets bijzonders heeft gedaan? Heeft hij/zij een bijzondere prestatie verricht,  voert hij/zij actie voor een goed doel, doet hij/zij  vrijwilligerswerk voor de vereniging, is hij/zij van bijzondere betekenis in wijk of buurt, of kent u een kind dat zelfs een ware ‘heldendaad’ heeft verricht? Nomineer hem of haar dan snel op  www.oss.sp.nl  Of stuur een mailtje naar kinderlintjes@sp.nl.

Een kundige jury zal uit de genomineerden de prijswinnaars selecteren.
Wij vragen de verenigingen deze brief te verspreiden onder de jeugdleiders.
Alvast bedankt!  Werkgroep Kinderlintjes
info: kinderlintjes@sp.nl