Laat hier een gezellig berichtje achter

Commentaren: 4
 • #4

  ardy proot (zaterdag, 16 december 2017 21:12)

  Voor muzikanten die niet in een groep spelen omdat......Er zijn zoveel redenen. Die doen er natuurlijk toe, maar misschien wil je toch de stap zetten om eens samen muziek te maken. Voorwaarde is dat je een gemakkelijk te vervoeren instrument bespeelt. Dan kijken we wel wat er allemaal mogelijk is: een viool en een trekharmonica? Of een trompet en gitaar? Of ....hangt van de aanmeldingen af. Ook naar elkaar luisteren is natuurlijk een optie: laten horen wat je afgelopen tijd ingestudeerd hebt. Simpel en gezellig! ardy.proot@gmail.com Kijken we later wanneer we een samenkomst plannen in het Zuidergebouw-Ons Welzijn.

 • #3

  louis toos (vrijdag, 12 mei 2017 10:00)

  wij springen regelmatig bij om de enorme drukte bij de fitnisapparaten aan de iepenstraat in goede banen te leiden.de bejaarden kunnen niet wachten op hun beurt. is het misschien mogelijk om daar permanent iemand neer te zetten voor dat er ongelukken gebeuren. {vrijwilliger}
  voor een wachthuisje is er nog wel geld.Anders maar uit de pot voor nieuwe speeltoestellen voor de kinderen. gr toos louis. tell.635569.

 • #2

  Henny Dekker (woensdag, 09 november 2016 10:46)

  Nu kan het echte werk beginnen....

 • #1

  Naomi (dinsdag, 08 november 2016 21:23)

  De nieuwe pagina ziet er top uit!